Nu har det hänt.

Jag har börjat tänka på tyska. Jag räknar baguetter, överlägger min ekonomi i affären, funderar på vad jag ska laga till middag... Dessutom gjorde jag en fantastisk upptäckt i natt när jag vandrade över Oberbaumbrücke (ska jag vara poetisk och beskriva hur jag gick i gatlampornas gula sken och att jag kunde höra Sprees stilla skvalp? :P ). Jag gillar Berlin. Det är visst fint att se på. En del främlingar är snälla. Ibland går bussarna när de ska.
Jobbet suger fortfarande.

I min nyfunna eufori gick jag till Kaiser's och köpte ett big pack med värmeljus. Sedan åt jag och sedan sov jag. Nu är det übermüs som gäller i rummet. Jag har dessutom te, äpplen, müsmusik och ett ritblock! Vart ska det här leda månne?

En annan upptäckt: En längre tid har min vänstra hörlur varit trasig. Varje gång den sprakar hugger det till i hjärtat på mig. Jag trodde att jag helt hade förlorat Koss L. Men yeay there is a way! När jag viider huvudet 50 grader åt vänster eller stirrar rakt ner i marken får vi åter kontakt :)
Detta kan se lite misstänksamt ut på gatan men funkar alldeles utmärkt när jag befattar mig med diverse kollektivtrafik.

Jag verkar faktiskt ha haft en väldigt bra dag idag. Kände mig jätteglad när jag gick hem från jobbet av någon konstig anledning. Fick tom ett infall att spexa vid ett övergångsställe men jag bangade. Innan jag beskriver spexet måste ni veta att jag hade fått ögonkontakt av tredje graden med en snygg en på andra sidan gatan.
Spexet: Jag lade märke till en lång gul spårvagn som kom farandes mot mig. Den svängde höger över mitt övergångsställe så att jag under en längre tid var helt utom synhåll för snygg. Då fick jag en bubblande sensation i magen och tyckte att det skulle vara otroligt roande om jag backade in på Rossmann, affären 3 meter bakom mig. Det kunde ha blivit ett sjujäkla spex när snygg sedan upptäckte min frånvaro. Tyvärr gjorde jag det inte. Kanske nästa gång!

Jag behöver en normal dygnsrytm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0